miércoles, 27 de junio de 2007

Alltjaments i Restaurants

Ho he tret de la Loliplanet, mai se sap...

Allotjaments Vietnam... habitacions dobles amb bany :)

SAPA
Queen Hotel
Pho Cau May
Les habitacions de dalt de tot només costen 5$ (amb bany, ventilador, tv i mosquitera). Toca els nassos pujar els 4 pisos però les del primer pis valen 10$ (amb bones vistes).

HANOI
Real Darling Café
33 Hang Quat Street
Situat en un dels carrers més tranquils de l'Old Quarter (punt a tenir en compte) té habitacions amb bany i ventilador per 8$. No és cap meravella del disseny però l'staff és molt amable i a la "recepció" es poden contractar excursions i busos varis.

HUÉ
Binh Duong III
Nguyen Tri Phuong
Situat en un carreró ple d'hotels és tranquil, barato, net, nou i té internet gratis. Una habitació doble amb bany, ventilador i tv només costa 6$

HOI AN
Thanh Van Hotel
Trang Hung Dao 78
Ja que molts hotels de Hoi An tenen piscina no podíem conformar-nos amb una habitació per 4 dòlars i sense remullar-nos. Aquest hotelazo té habitacions amb a/c, bany, tv i sí, piscina (no a dins de l'habitació és clar) per 10 $ si dius que tens el carnet d'alberguista internacional. Tranquil, cèntric i molt xulo.

SAIGON
My My Art House
Pham Ngu Lao
És impossible trobar-lo perquè està perdut en un carreró laberíntic. A més, és bastant kitsh... però bé, habitació amb esmorzar, a/c, tv i bany per 10$, una ganga si plou a bots i barrals i els hotels del carrer principal estan plens.

Restaurants de Vietnam. Pho, Com, Nem (fideus, arròs, rollitos)

SAPA
Queen Hotel
Al restaurant de baix els esmorzars són complets i el menjar és bo i bastant econòmic

Little Sapa Restaurant
A Cau May, el carrer principal de Sapa.
Restaurant tranquil, el menjar és bo i baratet (comparant amb els del costat). Porc amb sèsam, rollitos especials...

Al mercat també es pot menjar bo i autèntic però SEMPRE preguntar els preus abans de demanar. Sinó et foten unes clavades que ni als restaurants de luxe de Sapa pagues tant (queda clar que a nosaltres ens la van fotre oi?).

HANOI
Little Hanoi
25 Ta Hien
Petit, tranquil i amb menjar bo i bé de preu. Surt a la Lonely i el bo és el Little Hanoi I, que té dos locals al mateix carrer.

Live Simple
35 Ta Hien
Sandwiches (molt bons), batuts, sucs de fruites, cafès... El local és molt colorista i tranquil i té wi-fi gratis.

Lau Anh Tú
165F Phung hung
En aquest carrer es poden menjar fondues vietnamites al vespre, assegut en unes taules i banquets de plàstic a la vorera. Està ple de locals i la fondue és barata i molt, molt completa (carn, peix, bolets, verdures, marisc, fideus...).

Thuc Don
Hang Quat 68, és tot un carreró ple de taules i para-sols.
La cervesa fresca (bia hoi) costa 4.500 dong i les costelles de porc a la brasa són espectaculars. També el peix i els noodles són boníssims. Pocs guiris, molts vietnamites. Recomanable!

HUE
Xuan Trang
16 Hung Vuong St.
En aquest restaurant no només es menja bé i bé de preu sinó que aquí s'hi pot trobar al Sr.Minh que et porta en moto per la ciutat.

Minh & Coco Mini Restaurant
1 D Hung Vuong
Petit i amb menjar occidental. No mata i la tia que el porta està una mica sonada

HOI AN
Thuc Don o Bobo Cafe
D Le Loi 18
Baratet, tranquil i el menjar est bo...

Banana Leaf Cafe
Al costat del riu
Els batuts i els entrepans són grans i bons

Ens han recomanat Mango Rooms i Café des Amis (el Ferran Adrià vietnamita). El primer ens va semblar car i el segon... ens vam despistar i no vam anar-hi! La resta de restaurants que vam provar eren petits i el menys occidentals possible

SAIGON
No en vam apuntar ni un! Busqueu-vos la vida ;)

3 comentarios:

Norma dijo...

Hola a tothom!
En el documental que vaig veure ahir a la 2 sobre Vietnam, parlaven del Cafè Lam (crec que es deia). No és gens turístic, de fet, podem cantar com una almeja si hi anem, però té molta solera a Hanoi i és on els pintors i artistes (els bohemis de l'època, vaja) anaven a fer tertúlies, dibuixar o pillar una turca no podent pagar amb més diners que els seus propis quadres (que estan exposats).
Un apunt curiós.

Txari dijo...

Molt curiós! aquest és per mi de visita obligatòria.

(encara que jo entenc que tot no es pot fer, de manera que... amb la calma... txari, respiraaaaa)

Norma dijo...

jejeje!!!